Carabassi Beach - Gran Alacant

Carabassi Beach er en fantastisk sandstrand. Stranden er akkurat langgrunt nok både for barn og voksne. Carabassi Beach ligger rett nedenfor Gran Alacant og rett ved siden av den lille byen Arenales. Noen kaller også stranden Arenales-stranden.

Carabassi Beach er en av hovedgrunnene til at Gran Alacant området har blitt så populært. Stranda er en lang sandstrand som strekker seg helt inn til Alicante by i nord og videre mot Santa Pola i sør.
Det er flere fine nedganger til stranden langs promenaden. Nedgangene er også tilpasset rullestoler. Det er godt med parkeringsplasser, men det anbefales å komme litt tidlig for å få de nærmeste plassene om dette er ønskelig. Om du er en av de som liker å komme litt senere på stranden er det alltids flere som pakker ned så det er ikke noe problem å finne en parkeringsplass uten å måtte gå for langt. Det er flere strandbarer og restauranter langs stranden slik at man kan kose seg med noe kaldt å drikke, en is eller noe påfyll av mat mens man nyter strandlivet. I helgene kan det være noen festligheter utover kveldstid. Men dette skaper ikke støy for boligene i nærheten.
Rett ovenfor stranden ligger det en lang strandpromenade hvor svært mange benytter til å gå turer eller trene. Strandpromenaden går igjennom Arenales.
Det tilbys også forskjellige strandaktiviteter som SUP, tråbåt og lignende for de som liker å ha en aktiv stranddag eller for deg som har lyst til å prøve noe nytt.