Bassengområdet på Novamar 3

Nedre del av Gran Alacant heter Novamar. Novamar er delt opp i 7 forskjellige små områder der alle ligger i nærheten av Carabassi Beach.
Leilighetene ligger på Novamar 3 som er det roligste området av de 7 områdene på Novamar.
Bassengområdet på Novamar 3 har kanskje den beste beliggenheten hvis man tar hensyn til utsikt over middelhavet, gressområdet, størrelse på bassenget i forhold til antall besøkende. Bessenget er avgrenset til beboere på Novamar 3. Dette fører til en rolig atmosfæren med ganske få mennesker på bassengområdet. Et perfekt sted for å nyte en avslappende dag med sol, bading, musikk på ørene eller en god bok sammen med noe kaldt å drikke. Bassenget er også et perfekt sted å lære de yngre å svømme!
Et internasjonalt miljø gjør at man ofte hører barn fra forskjellige nasjonaliteter snakke engelsk og leke med hverandre. 
På grunn av at bassenområdet ligger litt høyere opp så er det litt mer luft her slik at man ikke ligger å “steker” i ubehagelig varme. Det er også flere parasoller og et par dusjer som gjør tilværelsen i sola perfekt. Her kan man sole seg hele året.
Her kan man virkelig nyte dagene hvis man ikke drar til stranden, shopper eller reiser til de nærmeste byene.