Utleileilighet i 2 etg i Gran Alacant – Novamar

Novamar er den nederste delen av Gran Alacant uten den bratte bakken til toppen av Gran Alacant.

Leilighetene ligger 10 min fra flyplassen, 75 meter til basseng, 3 min gåtur til restauranter, 15 min gåtur til Carabassi stranden og kjøpesenter, 5 minutter biltur til Santa Pola, 20 min fra Alicante  og 25/30 minutter til Torrevija, 1 time 45 min til Valencia.

Leiligheten har egen parkeringsplass inne på inngjerdet område.

Følgende tidspunkter er ledig for leilighet 1 i 2019:

16 April til 1 Juni, 11 Juli til 26 August og 1 Oktober til 29 September.

Adresse:

Gran Alacant, Santa Pola. – Avd. Noruega 162

Novamar III – Block 23 – App. 198

Kontakt:

Tlf: +47 92 49 32 20

Epost: Tommartinsen61@gmail.com

Godt utstyrt lys leilighet på ca. 75 kvm.

2 soverom med gode madrasser og stue med åpent kjøkken. Godt med skapplass. Aircondition i alle rom, men er ikke så varm på sommeren. Et baderom med badekar/dusj og eget vaskerom med vaskemaskin. Internett og mange skandinaviske TV-kanaler.

Utleieleiligheten er en endeleilighet med rolige naboer og et naturreservat rett ved leiligheten.

Utleieleilgheten har en balkong på 12 kvm med havgløt hvor man kan starte dagen med en god frokost eller kveldsmiddag.
Leiligheten kan langtids-leies i perioden 1. september til 1. juni.
Fra 1. juni til 31. august kun korttidsleie.

Morgensol på balkongen med utsikt og havgløtt. Kort gangavstand til fantastiske Carabassi beach, mange restauranter/barer. Basseng med grøntområdet 75 meter unna. Rolig og inngjerdet boområde uten biltrafikk og støy. Svært barnevennlig

Endeleilighet. Balkongen har utsikt over deler av Novamar (Grand Alacant). Grønt område med trær og kveldsol. Naboskapet er ganske internasjonalt med både fastboende spanjoler, ferierende spanjoler, skandinaver, engelskmenn og nederlendere.

Du kan faktisk nesten se flyene lande og ta av fra flyplassen siden flyplassen bare er 10 minutter unna.

Det er både lokale bussruter og busser inn til Alicante fra området. Man kan også gjøre småinnkjøp 5 minutters spasertur unna. Man må ikke leie bil, men det er alltid en fordel. Det finnes leiebiler på området.

Soverommene ligger slik at de har utsikt til kveldsol og lite skogområde. Aircondition på rommetne med to enkelsenger hver som selvfølgelig kan settes inntil hverandre om ønskelig. God skapplass. Gode madrasser. Fin temperatur siden solen ikke steker inn. Vifte i taket. Lyst rom med vindu ut mot beskyttet naturområde. Stille og rolig område på Novamar (Gran Alacant). Ingen trafikk. Aircondition på rommet.

Meget godt utstyrt kjøkken slik at man kan spise alle måltider hjemme. Bra kjøleskap. Lite vaskerom på innsiden av kjøkkenet.

Godt møblert og lys stua med TV med både skandinaviske og internasjonale kanaler. Internett med bra bredbånd. Lys slipper inn gjennom vindu fra to sider og dør ut til 12 kvm balkong med utsikt og ikke gjennboere.

Semiåpent kjøkken, og et lite spisebord mellom stue og kjøkken man kan spise måltider ved. Det er også mulig å spise ute på balkongen for de som ønsker det.

Eget bad med do, vask og dusj/badekar.

Eget lite vaskerom på siden av kjøkkenet med vaskemaskin.

Kontakt:

Tlf: +47 92 49 32 20

Epost: Tommartinsen61@gmail.com