Uteleieleilighet i 2. etasje på Gran Alacant, Novamar

Novamar er den nederste delen av Gran Alacant. Du slipper derfor den tunge bakken når du skal til stranda, butikken eller på restaurant.
Leilighetene ligger 10 min fra flyplassen, 75 meter til basseng, 3 min gåtur til restauranter, 15 min gåtur til Carabassi stranden og kjøpesenter, 5 minutter biltur til Santa Pola, 20 min fra Alicante  og 25/30 minutter til Torrevija, 1 time 45 min til Valencia.
Leiligheten har egen parkeringsplass innenfor portene til Novamar 3 slik at parkering både er trygt og enkelt.

Adresse:

Gran Alacant, Santa Pola. – Avd. Noruega 162

Novamar III – Block 23 – App. 198

Fra leiligheten er det gangavstand til fantastiske Carabassi beach, mange restauranter/barer. Basseng med grøntområdet 75 meter unna og er inngjerdet slik at det bare er beboere i Novamar 3 som har tilgang. Rolig og inngjerdet boområde uten biltrafikk og støy. Svært barnevennlig.
Leiligheten er en endeleilighet, med balkongen med utsikt over deler av Novamar (Gran Alacant). Grønt område med trær og kveldsol. Naboskapet er ganske internasjonalt med både fastboende spanjoler, ferierende spanjoler, skandinaver, engelskmenn og nederlendere.
Leiligheten ligger i nærheten av Alicante flyplass. Kun 10 minutter kjøretur. Du kan nesten se flyene lande og ta av fra flyplassen, men uten at området forstyrres av flytrafikkstøy.
Det er både lokale bussruter og busser inn til Alicante fra området. Man kan også gjøre småinnkjøp 5 minutters spasertur unna. Man må ikke leie bil, men det er alltid en fordel. Det finnes leiebiler på området.

Stue

Godt møblert og lys stue med TV med både skandinaviske og internasjonale kanaler. Internett med bredbånd. Lys slipper inn gjennom vindu fra to sider og dør ut til 12 kvm balkong med utsikt og ikke gjenboere.

Det er både aircondition i stua og en vifte i taket slik at man kan regulere til ønsket temperatur og et behagelig inneklima.

Stua har også en lite spisebord man kan spise måltider ved eller bruke som en arbeidsplass om man trenger det.

Kjøkken

Kjøkkenet er semiåpent ut mot stuen slik at man kan fint kan kommunisere med de i stua mens man kokkelerer. Kjøkkenet er godt utstyrt med det man trenger for å lage måltider hjemme. Det inkluderer kjøleskap, fryser og komfyr, samt alt av tallerkner, kopper og glass, bestikk med mer. Kjøkkenet har også oppvaskmaskin.

På innsiden av kjøkkenet er det et eget vaskerom med vaskemaskin.

Soverom 1

Det første soverommet består av en komfortabel dobbeltseng. Rommet har romslig med skapplass slik at du kan pakke ut klærne.

Soverommet har vindu ut mot et stille naturreservat og det er derfor ikke fare for innsyn fra naboer eller andre.

Rommet har også aircondition slik at man kan regulere temperaturen og sove behagelig på varme dager.

Soverom 2

Det andre somerommet består av to enkeltsenger. Disse kan selvfølgelig plasseres sammen om man heller ønsker det. Rommet har også aircondition, vifte i taket og vindu ut mot rolig naturreservat.

Toalett

Veranda

Utleieleiligheten har en balkong på 12 kvm med havgløt hvor man kan starte dagen med en god frokost eller kveldsmiddag.
Leiligheten kan langtids-leies i perioden 1. september til 1. juni.
Fra 1. juni til 31. august kun korttidsleie.

Kontakt:

Tlf: +47 92 49 32 20

Epost: Tommartinsen61@gmail.com